dilluns, 15 de juny del 2015

Rull: “La posició invariable de CDC és que el 27S tingui caràcter plebiscitari i a favor del sí-sí”

Notes de premsa
15.06.15

Rull: “La posició invariable de CDC és que el 27S tingui caràcter plebiscitari i a favor del sí-sí”

Convergència Democràtica de Catalunya assegura que la posició “invariable” del partit és que les eleccions del 27S tinguin caràcter plebiscitari i que el programa amb què s’hi presentin “sigui clar, explícit i diàfan a favor del sí-sí, a què Catalunya sigui un Estat i que sigui independent”. És la posició que el coordinador general de CDC, Josep Rull, i el vicesecretari general de Coordinació Institucional del partit, Lluís Corominas, han traslladat al secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, i al vicesecretari general d’Unió, Antoni Font, en una reunió aquesta tarda a la seu de Convergència, l’endemà de la consulta d’Unió sobre el procés.
Rull ha recordat que el full de ruta de CDC aposta “pel sí-sí, perquè Catalunya sigui un Estat i que sigui independent” i per això, ha subratllat “les eleccions del 27S han de servir perquè els catalans es posicionin sobre l’Estat català independent, sobre base legal i potent”. “Aquest és un element nuclear” del full de ruta que CDC espera que Unió s’hi sumi perquè “és obert i té la voluntat d’integrar el màxim nombre de formacions polítiques”. “Si hi ha acord en el punt de partida, la resta és relativament senzill”, ha considerat el dirigent convergent que també ha apuntat que espera una “resposta imminent d’Unió sobre si volen anar plegats a les eleccions del 27S, i continuar fent camí junts o no”.
La nostra voluntat és poder anar plegats”, ha apuntat Rull, que ha puntualitzat que “si finalment la direcció d’Unió ens dóna una resposta negativa entendrem el posicionament i el respectarem, però nosaltres continuarem creient que aquestes eleccions del 27S han de tenir caràcter plebiscitari i nosaltres ens hi presentarem en conseqüència”.
 http://convergents.cat/premsa/rull-la-posicio-invariable-de-cdc-es-que-el-27s-tingui-caracter-plebiscitari-i-favor-del-si

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada