dimecres, 1 d’abril del 2015

Expulsen la selecció catalana de futbol sala del Mundial per por a la reacció d'Espanya


L'equip de la selecció catalana de futbol sala. Foto: FCFS

Segons ha avançat el diari 'L'Esportiu', la Federació de Futbol Sala de Bielorússia ha expulsat la selecció catalana del Campionat del Món, que se celebrarà el mes vinent, per por a les represàlies de l'estat espanyol. L'equip s'havia guanyat la classificació en l'últim Campionat d'Europa. El president de la Federació Catalana, Jordi Eduardo, creu que el govern espanyol ha influït en aquesta decisió, ja que és la primera vegada que passa, però ha anunciat que no prendran represàlies.

Catalunya va ser reconeguda l'any 2004 i des de llavors ha participat en diverses competicions internacionals. De fet, ha disputat un dels pocs partits oficials que s'han jugat entre Catalunya i Espanya. En aquest partit, que es va jugar a Iacútia (Rússia), els catalans van guanyar per 5 a 3 i es va generar polèmica per les queixes de l'ambaixador espanyol a Moscou. 

La selecció de Taiwan també ha estat expulsada per por a la reacció del govern xinès. D'aquesta manera, Catalunya ha estat substituïda per Noruega i Taiwan per Kirguizistan.  

http://www.naciodigital.cat/noticia/85043/expulsen/seleccio/catalana/futbol/sala/mundial/bielorussia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada