dilluns, 13 d’abril del 2015

Josep Rull: “Estem plenament compromesos a eixamplar la majoria de gent que creu que la millor opció és disposar d’un estat propi”

12.04.15

El coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, ha assistit avui, diumenge 11 d’abril, a la III Assemblea Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrada a Lleida on ha recordat que “estem plenament compromesos a eixamplar la majoria de gent per a qui la millor opció per a Catalunya és disposar d’un estat propi per servir millor als ciutadans”. En aquest sentit, ha incidit en què sobirania i progrés i estat del benestar són dues cares de la mateixa moneda: “Catalunya només és viable com a país capaç de generar progrés i oportunitats per a la seva gent esdevenint un estat independent”.

Josep Rull ha alertat que “ara venen els arguments de la por, però nosaltres donarem arguments constructius, positius i contundents, difícilment atacables, per això estem convençuts que ens en sortirem”.

En relació a les declaracions d’ahir de Miquel Iceta, ha declarat que “el que ha de fer és preocupar-se del que diu el candidat a l’alcaldia de Madrid en relació al procés democràtic de Catalunya”. Rull, ha continuat, recomana a Iceta “que s’ocupi del que passa al seu partit i que el PSC torni d’allà d’on no hauria d’haver sortit mai: del catalanisme ampli que creu en la democràcia”.

Per últim, Rull ha lamentat de nou les declaracions del ministre Fernández Díaz en què relacionava independentisme i jihadisme que ha titllat “d’autèntica irresponsabilitat”. En aquest sentit, ha assegurat que “el ministre fa temps que hauria d’haver cessat de les seves responsabilitats perquè  hi ha determinades línies roges que no es poden acceptar”.  Josep Rull ha defensat que “el nostre compromís en la lluita contra el terrorisme de qualsevol naturalesa és clar i rotund, el nostre compromís amb la democràcia és insubornable”.
http://convergents.cat/premsa/josep-rull-estem-plenament-compromesos-eixamplar-la-majoria-de-gent-que-creu-que-la-millor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada