dimecres, 5 de juny del 2013

Mas carrega fort contra l'Espanya «subsidiada i subvencionada»

Replica les pressions de Sánchez-Camacho pels pressupostos comparant l'Estat que viu de la subvenció amb la Catalunya "productiva"


"No en tenen prou amb què la Catalunya productiva pagui una paga extraordinària i l'Estat subvencionat i subsidiat en pagui dues?". Amb aquesta pregunta, reflexió i sentència ha tancat el president de la Generalitat, Artur Mas, el debat obert amb la líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en la sessió de control celebrada aquest matí al Parlament.

Mas ha respost així les preguntes enverinades que li ha formulat Camacho acusant de mala i poca gestió el Govern de la Generalitat així com els magres resultats que, a parer dels populars, comporta el pacte de governabilitat entre CiU i ERC que "no ha estat capaç ni de fer pressupostos".

Camacho ha recordat la gestió del govern espanyol per "millorar" les finances de la Generalitat, opinió que ha estat replicada pel President recordant el dèficit fiscal de Catalunya i les retallades practicades com les pagues extres dels funcionaris.

A més, ha lamentat que el PPC afirmi que tot allò negatiu que passa a Catalunya és culpa de la Generalitat i el que és positiu sigui mèrit del govern espanyol, quan "Espanya ho fa tan bé que l'atur puja el doble que a Catalunya", ha apuntat. "I a més ens donen lliçons de com s'han d'administrar els dèficits", ha afegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada