dimecres, 10 de desembre del 2014

President Mas: "El país anirà bé si continuem atraient empreses exportadores, amb visió internacional i innovadora"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat aquest vespre la nova seu de l’empresa GFT a Sant Cugat, la més gran a nivell internacional de la multinacional alemanya,  que compta amb 600 treballadors
El president Mas durant la visita a la planta de GFT. Autor: Rubén Moreno
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquest vespre que Catalunya “és una bona base d’operacions”per a les empreses i que “la inversió estrangera ve a Catalunya, molta i cada vegada millor”, al contrari del que alguns asseguren, com es demostra amb el fet que, “de tota la inversió que té Espanya al sud d’Europa, gairebé la meitat esta aquí”.
 
Una prova evident d’aquesta capacitat d’atraure inversió del nostre país és la nova seu que l’empresa GFT, proveïdor de solucions i serveis de tecnologies de la informació i especialista en el sector financer, acaba d’obrir a Sant Cugat i que el president ha inaugurat aquesta tarda. “Això vol dir que, encara que a simple vista no ho sembli tant, a casa nostra hi ha gent bona, ben preparada, amb bones infraestructures i que treballa en una bona atmosfera de treball. Si no GFT no hagués invertit a Sant Cugat ni a Catalunya”, ha reblat.
 
El president ha defensat que l’important per a Catalunya no és només portar gent de fora, “sinó que aquestes empreses inverteixen bé”, i ha subratllat que, com a país, “ens interessa i ens anirà si seguim atraient companyies estrangeres innovadores, que contractin persones, i que tinguin visió exportadora i internacional, com GFT”.
 
La nova seu de la multinacional alemanya a Sant Cugat acull actualment 600 treballadors, tot i que té capacitat per a 900, i és la més gran a nivell internacional de la multinacional alemanya. El nou edifici té un espai total de 10.000 metres quadrats i substitueix l’antiga seu, ubicada també al municipi del Vallès, on GFT hi estava instal·lada des de fa 13 anys, que es va quedar petita per la constant captació de nous professionals de GFT.
 
El president ha destacat que “la inversió i l’aposta de GFT en Catalunya és de destacar” i és un clar missatge cap a la ciutadania perquè confiï en el futur. En aquest sentit, el cap del Govern ha remarcat que és important que elements positius com són les inversions empresarials que es van fent al país “es traslladin a l’opinió pública i es coneguin, perquè la confiança també es construeix a través d’aquests exemples concrets que van en la bona línia”.
 
Durant els parlaments inaugurals, i davant de la cúpula directiva de GFT, el president ha donat les gràcies a l’empresa per confiar en Catalunya “com un bon lloc per invertir i expandir els vostres projectes”. “Gràcies per aquesta mentalitat internacional perquè això és el que és realment important per nosaltres, que, com a país, estem lluitant contra grans reptes a tots els nivells”, ha dit.
 
Abans dels parlaments, el president ha visitat les instal·lacions de l’empresa, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el director general de GFT, Carles Eres; el delegat de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, i altres directius de l’empresa.
 
Departament/s 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada