dimarts, 24 de març del 2015

Volem continuar al vostre costat des dels Ajuntaments


Convergència i Unió ha constituït el Comitè Electoral per a les eleccions del 24 de maig. El pròxim 18 d'abril celebrarem un Consell Nacional conjunt de la federació que serà monotemàtic de les eleccions municipals.

Llistes a més del 90% del territori
Convergència i Unió presentarà llistes a més del 90% del territori català a les eleccions del 24 de maig. Quan encara falta un mes perquè s’acabi el període legal per presentar les candidatures, ja n’hi ha més de 850 de tancades. Ens hem marcat fer una campanya en positiu amb l’objectiu de revalidar la confiança que els ciutadans ens va fer ara fa quatre anys i continuar essent la principal força i referent municipal del país.
Al costat de la gent
Volem continuar al costat de la gent i seguir tenint presència als ajuntaments de totes les mides, des del Pirineu a l'Ebre passant per la resta del país. Durant la campanya es farà valer l’acció de govern que han dut a terme els alcaldes i alcaldesses que han estat al capdavant dels ajuntaments en uns anys molt durs i estem orgullosos de la feina feta. Ho hem fet i ho tornarem a fer, i si hem pogut governar arreu és perquè som transversals socialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada