dimarts, 17 de setembre del 2013

Espanya activa el joc brut contra el dret a decidir

La #ViaCatalana tal i com se li va escapar al ministre Margallo ha estat un èxit esclatant que ha fet activar les clavegueres de l’estat per ordre del govern Rajoy contra Catalunya

Fins ara tant sols han fet pessigolles, algunes intoxicacions amb mitjans afins o amb ganes de ser untats i alguna proba de joc brut molt primerenc. Però la Via Catalana ha deixat molt clar que la voluntat d’independència forma part de la majoria social i política del país, i això ha fet despertar les alarmes a Moncloa i als serveis d’intel·ligència espanyols. Acabat el temps del joc brut de baixa intensitat, ara comença el joc brut de veritat i des de fa unes dies ja ho hem començat a notar.


Activar els grans mitjans de comunicació contra el procés democràtic catalana cap a un estat propi

No solament els grans mitjans de la caverna espanyola, sinó també els grans mitjans de comunicació amb seu a Catalunya que tot el dia van posant al capdamunt de la taula les dificultats sense fi d’una Catalunya independent. Una tàctica de gota malaia per parlar dels problemes de la independència, per no parlar dels molts més problemes que comporta la dependència d’Espanya

Activar mitjans de comunicació i a les cadenes de televisió conegudes avui com a mitjans de l’odi per fer guerra a les xarxes socials

En aquest aspecte cal destacar l’augment de premsa digital d’extrema dreta que compta amb molts diners per anar intoxicant i intentar crear tot un procés de por i caos que suposadament provocaria la independència de Catalunya. Recentment hem vist com s’ha fusionat un mitja de tipus federal i d’esquerres (el debat) amb un mitjà d’extrema dreta i anticatalà (la voz de Barcelona)i han fet néixer i amb molts diners al capdamunt de la taula “crònica global” premsa groga i fatxenda contra el dret a decidir i Catalunya.

Activar l’extrema dreta contra el dret a decidir, crear pànic i caos per espantar l’actual majoria independentista a Catalunya

L’assalt violent a la delegació del govern català a Madrid ha estat tant sols un exemple del que pot passar i segueix passant, tant sols cal preguntar alguns diputats i diputades catalans els insults i improperis que reben per part d’aquest elements quan els veuen per Madrid. Veurem en els propers mesos un increment de les actuacions violentes de l’extrema dreta, tant sols comprovant com de diferent tracta la justícia espanyola l’extrema dreta de la “kale borroka” ho tenim tot dit.

Activar l’ofegament de Catalunya

Incompliment de les inversions previstes, boicotejar la implantació d’empreses i projectes de l’exterior, negar la candidatura de Barcelona 2022 per no tenir garantida la seva espanyolitat, i sobretot fer la “Puta i la Ramoneta” a l’hora de pagar i transferir diners per part de Madrid a Catalunya.

Activar el xantatge exterior contra qualsevol indici de suport a Catalunya

Ho hem vist aquests dies amb les declaracions dels primers ministres de Lituània i Letònia i el conseqüent xantatge del govern espanyol per tal que es retractin, aquesta serà una constant important i que anirà en augment, lligat per exemple a la prohibició dels esportistes catalans a visualitzar imatges de catalanitat.

Activar la comparació del dret a decidir amb el nazisme

Tot el que sigui portar a la confusió al procés pel dret a decidir serà automàticament afavorit, en un intent més de desacreditar un procés tant transversal com el cas català. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada