dilluns, 17 de novembre del 2014

40 anys al servei del país i de la seva gent




Un dia com avui de 1974, un centenar de persones es reunien clandestinament a Montserrat per fundar Convergència Democràtica de Catalunya. Naixia un moviment catalanista amb voluntat de presentar i servir a una gran majoria del nostre país.

40 anys després, els convergents ens sentim orgullosos d'una història de molta feina feta i èxits assolits. Una història de gent que ha estat al capdavant de diversos governs, sempre amb mentalitat d'Estat i no de regió, deixant clar que la institució recuperada de la Generalitat no era una sucursal de Madrid.
Durant anys hem treballat per construir un país més modern, pròsper, equitatiu i democràtic. I hem treballat perquè l'Estat espanyol també ho fos. Des de 2012, però Convergència ha optat per la independència i la construcció d'un estat propi per tal que Catalunya disposi dels instruments necessaris per continuar aquest camí de construcció nacional. 
Centenars d'alts càrrecs al govern, milers d’alcaldes i regidors, i desenes de milers de militants ho han fet i ho estan fent possible. Convergència és i continuarà essent un moviment al servei del país i de la seva gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada