dissabte, 15 de novembre del 2014

Proposem una llista conjunta amb un únic punt al programa per iniciar el camí cap a la independència

Artur Mas, Josep Rull iJordi Turull al Parlament

Després de l'èxit de la jornada participativa del 9-N, el president Mas s'ha reunit amb tots els grups parlamentaris favorables al dret a decidir.

El 9-N va ser un clam als partits polítics per treballar conjuntament per aconseguir celebrar la consulta definitiva. Milions de catalans vam expressar la nostra voluntat de decidir el futur de Catalunya a les urnes. Per decidir els propers passos, el president Mas s'ha reunit amb tots els grups parlamentaris a favor del dret a decidir per sondejar la seva posició i propostes. 

La proposta de Convergència: la candidatura del Sí-Sí
A última hora de la tarda del dijous, el president Mas es va reunir amb el coordinador general de CDC, Josep Rull, i el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull
Rull va explicar a la sortida que cal "utilitzar els millors instruments per fer possible que el mandat democràtic per aconseguir la independència sigui el més nítid". La proposta de Convergència és una llista conjunta, amb un punt únic al programa electoral que sigui tenir el mandat democràtic per iniciar tot el procés cap a la independència. Aquesta llista de diversos partits seria la candidatura del Sí-Sí, una candidatura de formacions que es presenten juntes amb un únic punt del programa, deixant de banda les propostes sectorials.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada