diumenge, 16 de novembre del 2014

Acte de presentació de Mercè Jou com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals

El Secretari General de CiU i conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el president del Grup Parlamentari de CiU, Jordi Turull, van recolzar la candidatura de Mercè Jou a l'alcaldia d'Olesa de Montserrat en un acte celebrat ahir, divendres 14 de novembre, a l'Auditori de la Casa de Cultura de la nostra vila.

Jordi Turull, portaveu del grup parlamentari de CiU i company de Mercè Jou en la seva feina al Parlament, va destacar que Mercè Jou sempre porta Olesa “al cor i al cap”. Turull també va qualificar la candidata com a “treballadora incansable”, i va afirmar que la seva actitud positiva, noble i honesta l’avala per ser la futura alcaldessa.

Mercè Jou, en el seu torn, va manifestar que assumeix aquesta seva segona candidatura a l'alcaldia olesana amb més il·lusió que la primera, gràcies a la seva experiència com a regidora i, també, com a parlamentària. Va remarcar l’actitud honesta de tots els membres de CiU d’Olesa, i va dir que impulsarà la transparència, la participació i la informació com a eixos principals del seu govern municipal. També va parlar de la necessitat d'implicar més les entitats olesanes en la política local i d'actuar en aspectes com la millora del mercat municipal i la promoció dels polígons industrials existents. Finalment, Mercè Jou va manifestar el seu orgull per l'alta participació dels olesans en la consulta del 9N, en el qual van votar més de 7.000 persones.

Ramon Espadaler, conseller d’Interior i secretari general de CiU, va ser l'últim orador de l'acte. Va dir que l’experiència de Jou en l’àmbit municipal és molt positiva en la seva feina parlamentària, i que la seva formació, la seva experiència i la seva manera de ser la converteixen en la persona òptima per encapçalar la llista de CiU a les properes municipals.






http://ciuolesa.blogspot.com.es/2014/11/acte-de-presentacio-de-merce-jou-com.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada