divendres, 12 d’abril del 2013

Joan Ramon Casals pren possessió com a nou alcalde de Molins de Rei

Josep Rull i Lluís Corominas assisteixen a l’acte i ho qualifiquen de “fita històrica” ja que serà la primera vegada a la història que CiU assumeixi l’alcaldia després de guanyar els comicis de 2010, també per primer cop


 
Joan Ramon Casals és el nou alcalde de Molins de Rei (Baix Llobregat) després de prendre possessió del càrrec en un acte al qual van assistir el secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull i el vicesecretari general de Coordinació Institucional, Lluís Corominas, entre d’altres. Casals, que ha promès el càrrec “per imperatiu legal i sense renunciar al dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya”, ha assegurat que “el que la gent demana són accions polítiques de responsabilitat per tirar endavant Molins de Rei cada dia” i que “el repte és de tots i us demano que m’ajudeu a tirar endavant aquesta tasca”.


CiU assumeix l’alcaldia de Molins de Rei després de ser la força més votada, per primera vegada a la seva història, en les eleccions municipals del 2010 i arribar a un pacte de govern amb el PSC, que es va fer càrrec de l’alcaldia els dos primers anys de mandat. “És una fita històrica, mai havíem guanyat les eleccions a Molins i mai l’alcaldia”, ha apuntat Lluís Corominas, “i és un dia històric perquè també hem aconseguit fer una xarxa perquè la gent confiï en CiU al Baix Llobregat”.

En el seu discurs, Casals ha remarcat que “en els moments difícils la gent ens demana als polítics que siguem capaços d’entendre’ns per sobre dels interessos personals i de partit i això és el que hem fet a Molins”. L’alcalde de Molins ha apuntat que el principi inspirador del seu mandat serà “la justícia social: Volem un Molins per a les persones i prioritzarem els nostres esforços en l’estalvi per a donar serveis a la gent”. “Estem fent una bona gestió econòmica que ens permetrà arribar a final de legislatura havent reduït el deute de l’Ajuntament” ha reblat.

En l’àmbit nacional, ha indicat que “Molins de Rei ha de ser referent en els reptes nacionals del nostre país i contribuirem perquè puguem decidir lliurement el nostre futur, escoltant tothom i fent que al final del procés Molins estigui més unida que mai”.

Joan Ramon Casals, de 38 anys d’edat, és advocat de formació i des del 1993 és militant de Convergència Democràtica de Catalunya. Dins del partit sempre ha estat vinculat a l’àrea de política municipal i des del 16è Congrés de CDC és secretari executiu de Territori i de Política Municipal de Convergència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada