divendres, 20 de febrer del 2015

Construïm un país des dels ajuntaments, al servei de les persones

Convenció Municipal de Convergència 2015
Aquesta tarda ha començat la Convenció Municipal 2015 que aplega més de 600 representants municipals per preparar les eleccions amb tallers, xerrades i intercanvis d'experiències.

Aquesta tarda ha començat la Convenció Municipal 2015. Xavier Trias, president de la Comissió Nacional de Política Municipal de CDC i alcalde de Barcelona, ha emplaçat els alcaldes i regidors del partit a "construir un país des dels ajuntaments, al servei de les persones" durant la inauguració de la Convenció que ha aplegat més de 600 representants municipals per preparar les eleccions del pròxim 24 de maig. Trias ha subratllat que "la gent de Convergència no només som aquí per guanyar eleccions, som aquí perquè creiem en Catalunya i en les persones i això exigeix posar-les al centre del projecte polític".
"Ningú ha de quedar enrere, tothom ha de poder tirar endavant", ha expressat l’alcalde de Barcelona, esperonant els representants municipals de Convergència a fixar com a prioritats"generar activitat econòmica" i a "estar al servei i al costat dels més vulnerables". En aquest sentit, Xavier Trias ha posat com a exemple les entitats del Tercer sector perquè "té efectes multiplicadors" i ha reclamat col·laborar-hi estretament.
Els ajuntaments, una estructura d’estat davant el 27-S
Trias, ha esperonat els alcaldes, regidors i altres membres dels equips municipals de Convergència a“guanyar les eleccions municipals per poder encarar el 27 de setembre, dia en què els ciutadans hauran de decidir si Catalunya ha de ser un estat independent”.
També s’hi ha referit el president de la federació de Convergència a les comarques centrals, Juli Gendrau, que ha qualificat els ajuntaments de “primera estructura d’estat”. Gendrau ha assegurat que estem en “un moment extraordinari” i que la solució passa per “mesures i gent extraordinària treballant per la llibertat del país”.
Preparant les eleccions municipals
Des d’avui divendres i fins demà dissabte, Convergència aplega el seu món municipal a Seva, per treballar principalment en el programa i en les estratègies de campanya de cara a les eleccions del 24 de maig. Convergència és la primera força municipal del país amb 525 alcaldes i 4.000 regidors.
La Convenció compta amb diversos tallers, xerrades i intercanvi d’experiències en la gestió municipal. També hi intervindran diversos consellers del Govern i demà al migdia clouran la Convenció el coordinador general de Convergència Democràtica, Josep Rull, i el president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada