dimecres, 18 de febrer del 2015

Preparant el 24-M

Imatge de la convenció municipal de Convergència del 2014

Alcaldes, caps de llista i representants del món local participaran aquest divendres i dissabte a la Convenció Municipal de Convergència per preparar la campanya de les eleccions municipals.

A dos mesos de les eleccions municipals, Convergència Democràtica celebra la seva Convenció Nacional de Política Municipal per establir les bases de cara a la cita del 24 de maig. El programa electoral, l’estratègia política i la comunicació seran els objectius principals que treballaran amb els 600 alcaldes i caps de llista de Convergència durant dos dies a El Montanyà (Seva).
Divendres, inaugurarà la jornada el president de la Convenció Municipal i alcalde de Barcelona,Xavier Trias, i el president de la federació de les comarques centrals i delegat del govern, Juli Gendrau. Tot seguit, hi haurà una sessió de treball d’intercanvi d’experiències entre alcaldes i regidors que han estat al govern i els que han estat a l’oposició. D’aquesta manera, es vol aconseguir que es continuïn treballant i consolidant el model de proximitat al món local, molt important per afrontar la crisi econòmica; i animar els candidats a revalidar els resultats que es van obtenir en les passades eleccions municipals del 2011. El sopar també està plantejat com una sessió per continuar amb l’intercanvi d’experiències. S’agruparan els participants per parelles municipalistes, un dels integrants de la parella serà una persona amb experiència en la gestió municipal i l’altre serà novell. Per acabar el primer dia, hi haurà un diàleg amb sis consellers del Govern de la Generalitat: la consellera de Benestar i Família, Neus Munté; el titular de Cultura, Ferran Mascarell; el de Salut,Boi Ruiz; el responsable d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; el d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de Figueres, Santi Vila.
Dissabte, començarà la jornada amb una sessió amb experts externs, on s'analitzaran temes de comunicació, estratègia, transparència i lideratge. Tot seguit, s’oferirà una sessió on la direcció del partit explicarà quina ha de ser l’estratègia de campanya per als propers 3 mesos i les principals línies del programa electoral. Després, els assistents tindran l’oportunitat de fer una sessió amb el president de la Generalitat, Artur Mas, on s’explicarà com participarà el president Mas a la precampanya i, posterior, campanya electoral, perquè serà un dels grans actius de cara al 24 de maig. La cloenda de la Convenció Municipal la farà el president de la Generalitat, Artur Mas i el coordinador general de Convergència, Josep Rull.                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada