diumenge, 31 d’agost del 2014

CiU critica l'intent d'alguns partits de "crear un estat d'alarma que no existeix en la sanitat pública"

Meritxell Borràs recorda que el conseller Ruiz ha demanat, a petició pròpia, la compareixença al Parlament i que aquesta es produirà el 3 de setembre 

Meritxell Borràs, diputada de Convergència i Unió, ha criticat l’ús partidista que determinats partits estan fent en l’àmbit de la Salut i l’intent de “posar un estat d’alarma que no existeix en la sanitat pública”. Borràs ha fet aquestes declaracions durant la diputació permanent del Parlament, en la qual s’ha rebutjat una sol·licitud de compareixença del conseller Boi Ruiz ja que aquest “ja va demanar comparèixer, a petició pròpia, el passat 8 de juliol i saben que aquesta compareixença es produirà el 3 de setembre”. “Per valorar el que s’ha produït al mes de juliol i agost és més apropiat comparèixer al setembre que no ara, quan encara no ha acabat el mes”, ha assenyalat la diputada de CiU.

Per aquesta raó, Borràs ha demanat als grups del PSC i ICV que retiressin la petició de compareixença. En aquest sentit, ha criticat l’intent d’estendre una imatge del model sanitari català que no es correspon amb la realitat. “Diuen que es produeixen situacions indignes però es pot demostrar que aquestes situacions, que vostès qualifiquen d’indignes, ja es produïen abans”, ha explicat Borràs, qui ha posat com a exemple que “hi ha més llits oberts ara, que abans” i ha recordat que “els usuaris valoren positivament la situació de la sanitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada