dijous, 21 d’agost del 2014

Rull: "Aquesta Diada cal mobilitzar-se com mai per demostrar que no ens cansem, que no ens trenquem i que la força ens fa imparables"

Rull ha fet una nova crida al PSC perquè se sumi al consens sobre la consulta i els ha advertit que “PP i PSOE tenen un problema amb el fet que es pregunti al poble”

El secretari d’Organització de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, ha fet una crida als ciutadans a mobilitzar-se aquest 11 de setembre per demostrar que “el procés cap a la llibertat és irreversible”. Rull ha apuntat que per a CDC aquesta Diada té tres objectius “demostrar que no ens cansem, que no ens trenquem perquè la unitat bàsica és més forta que tot el soroll i que fem el que fem no perquè ho demani un o altre, sinó perquè és l’expressió majoritària d’un poble que ha decidit que vol decidir la llibertat”. Josep Rull ha fet aquesta crida durant les festes del barri de Gràcia de Barcelona, on ha assistit al lliurament de premis als carrers engalanats.

Josep Rull ha insistit en el compromís de CDC a celebrar la consulta el 9N perquè “la nostra determinació de posar les urnes i guanyar la llibertat de Catalunya és clara i rotunda” i s’ha mostrat convençut que “l’èxit de la consulta dependrà en part de l’èxit d’aquest 11 de Setembre”. Per aquest motiu ha demanat als ciutadans “que no defallim, que ens guanyem els carrers i que ens mobilitzem com mai” i ha advertit que cal fer-ho essent conscients “que hi haurà moltes dificultatsperò que amb la unitat, la força i la determinació ens en sortirem de ben segur”. Amb l’objectiu d’activar el màxim de ciutadans, el partit ha fet arribar una carta a la militància, signada pel mateix Rull i el vicesecretari general de Coordinació Institucional del partit, Lluís Corominas, on els conviden a sortir al carrer i participar en la V de la Diada. 
Nova crida al PSC
En aquest acte al barri de Gràcia de Barcelona, Rull també ha tornat a demanar al PSC que se sumi al consens i a la majoria parlamentària entorn a la data i la pregunta de la consulta. El secretari d’Organització de CDC ha avisat el PSC que “el problema del PP i del PSOE no és la consulta o la pregunta, sinó que es pregunti al poble de Catalunya i qui voti”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada