dijous, 16 de maig del 2013

CDC repta Fernández Díaz a “posar les proves contra Ziani sobre la taula”

Rull culpa el ministre de gestionar la detenció del marroquí de la Fundació Nous Catalans “en base a insinuacions”


Rull, en una imatge d'aquest dimecres

El secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull, ha replicat les manifestacions fetes aquest mateix dimecres pel ministre Fernández Díaz, quan ha descartat que la tramitació per expulsar Noureddine Ziani tinguin un rerefons polític. Rull ha criticat que la detenció del marroquí vinculat a CDC sigui “en base a insinuacions” i ha reptat el ministre a “posar les proves sobre la taula”.


Les paraules del dirigent d’Interior no han fet sinó elevar el to crític de Convergència envers el procés de detenció i posterior ordre d’expulsió contra president de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya i alt càrrec de la Fundació Nous Catalans vinculada a Convergència Democràtica (CDC). Rull ha exigit “transparència” en el procés.

El dirigent sobiranista ha lamentat l’”opacitat” amb què Interior està tractant el succés i ha exigit al ministre que “posi tots els elements sobre la taula” per poder jutjar un tema “sensible” per a la societat.

Mentre el Ministeri “no faci més que insinuacions”, ha dit Rull, Convergència Democràtica es reserva “el dret a plantejar els nostres dubtes sobre la intencionalitat política que hi ha al darrere”. El secretari d’organització ha considerat que si darrere d'aquest succés hi hagués “intencionalitat política” seria “un acte molt greu”.

Una de les incògnites que Fernández Díaz ha deixat sense resoldre és el país europeu que ja ha expulsat Zidani. Com que el ministre no ha revelat l’estat, CDC l’ha convidat a fer-ho perquè el detingut es pugui defensar.


http://politica.e-noticies.cat/cdc-repta-fernandez-diaz-a-posar-les-proves-contra-ziani-sobre-la-taula-75876.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada