dimarts, 9 de setembre del 2014

Cleries: "Rajoy ha de respectar la Llei de Consultes perquè és tan vàlida com qualsevol altra llei i el 9N votarem per demostrar que som un poble lliure"

El portaveu de CiU al Senat reivindica la “V” de l’11S al Congrés, acompanyat de Candini, Alturo, Rivero, Maldonado, Sendra, Rieradevall, Cunyat i Bagué

El portaveu de Convergència i Unió a la Cambra Alta, Josep Lluís Cleries, ha reivindicat en un acte de les forces sobiranistes de Catalunya amb representació a Madrid, davant del Congrés dels Diputats, la “V” prevista per a la Diada, acompanyat de les senadores i senadors del Grup Paralmentari Català (Montserrat Candini, Maite Rivero, Maria Rieradevall, Coralí Cunyat, Ramon Alturo, Jordi Sendra, Joan Bagué i Josep Maldonado.  
En aquest sentit, Cleries ha destacat que “estem aquí per donar suport a la ‘V’, a l’Assemblea Nacional de Catalunya i a Òmnium i per demanar a tothom que omplin la ‘V’ de la Diada per votar el 9N, units per un país nou, perquè ara és l’hora”.
El portaveu ha subratllat que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha de “respectar la legalitat catalana, perquè la Llei de Consultes té l’aval del Consell de Garanties Estatutàries i tan vàlida és una llei que surt del Parlament de Catalunya com una altra que surti de les Corts espanyoles”. I ha afegit: “El 9N votarem per demostrar que som un poble lliure, i perquè és un dret dels ciutadans de Catalunya”.
Cleries ha advertit que “no es pot fer servir el TC com un tribunal polític, perquè el PP quan no troba arguments polítics sempre recorre al Constitucional”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada