dimarts, 9 de setembre del 2014

Turull fa una crida a participar a la Diada per "enlluernar el món amb les nostres millors cartes"

Sobre la paga extra dels funcionaris, recorda que “perquè les finances no embarranquessin vam haver de fer sacrificis, però sempre deixant clar la reversibilitat d’aquestes mesures, que avui es posa de manifest” 

Jordi Turull, president i portaveu de Convergència i Unió,  ha fet una crida a la participació a la manifestació de l’11 de setembre per “tornar a enlluernar el món amb les nostres millors cartes i les nostres millors actituds”. Turull ha destacat que aquesta és “una Diada transcendent” i s’ha mostrat convençut que tornarà a ser “massiva, pacífica i positiva”. En aquest sentit, ha explicat que la majoria de diputats del grup parlamentari hi participaran en els trams corresponents al seu territori.

En roda de premsa al Parlament, el president i portaveu de CiU a la cambra catalana ha lamentat que aquells que acusen el Govern de preocupar-se només pel “monotema” no hagin fet referència avui a uns acords de Govern que els desmenteixen i demostren que la prioritat és “l’horitzó nacional del 9N però també aixecar econòmicament Catalunya”.

Turull feia referència al projecte de llei de la Formació Professional i a la reforma del SOC i a la instrucció del president Mas d’incloure en els pressupostos de 2015 la paga extra dels funcionaris. “En el seu moment, perquè les finances de la Generalitat no embarranquessin, vam haver de fer sacrificis, però sempre deixant clar la reversibilitat d’aquestes mesures, que avui es posa de manifest”, ha exposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada