dijous, 18 de setembre del 2014

El secretari general de l'Esport anima la selecció catalana amateur de futbol de cara a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, la selecció catalana amateur de futbol, actual campiona de la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, abans de viatjar a Moldàvia aquest diumenge per disputar-hi la setmana que ve la fase intermèdia de la competició.
Foto: Jordi Estruch
En aquesta fase, la selecció catalana s'enfrontarà a AF Piatykhatska (Ucraïna), Eastern Region (Irlanda del Nord) i ARF Telenesti (Moldàvia), tres rivals fins avui inèdits. En joc hi haurà una plaça per a la fase final de la Copa de les Regions UEFA, que Catalunya va perdre l’any passat als penals contra el Vèneto (Itàlia).
 
El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha encapçalat la delegació de la CatUEFA, amb els 18 futbolistes convocats, tot el cos tècnic i el seleccionador Toni Almendros al capdavant. A l’acte, també hi han assistit el vicepresident de la FCF, Josep Llaó; el directiu Raül Sus, el director esportiu, Marc Vives, i el secretari general de l’entitat, Albert Baza.
 
“Aquesta recepció és perquè sentiu l’alè i el suport del Govern del vostre país. Ja comença a ser tradició rebre-us al Museu Colet per tots els èxits que heu aconseguit en els darrers anys. Això sí, encara tinc l’espineta clavada de la fase final de Vèneto i, per això, espero que aquesta vegada pugueu guanyar aquesta competició. Molta sort”, ha dit el secretari general de l’Esport.
 
Per la seva banda, Andreu Subies ha dit que “és un orgull anar de la mà amb la Secretaria General de l’Esport i desitjar a la selecció molta sort en aquesta aventura. Des de la FCF sempre estem al costat del futbol amateur i per a nosaltres és un orgull que representeu Catalunya a Europa. Vull agrair l’esforç de tots els clubs catalans de futbol perquè sense la seva tasca formativa no hauríem arribat fins aquí”.
 
La selecció CatUEFA està concentrada al CAR de Sant Cugat des d’ahir dimarts i fins diumenge, quan l’expedició viatjarà fins a Moldàvia. L’equip s’entrena amb dobles sessions diàries i demà dijous a les 17.30 h disputarà un amistós contra el Cornellà a les mateixes instal·lacions del CAR. El debut a Moldàvia està previst per al dimarts 23 de setembre a les 15h contra l’AF Piatykhatska ucraïnès.
 
Departament/s 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada