dimarts, 9 de setembre del 2014

President Mas: "Amb gent compromesa amb el país, hem de ser capaços d'aixecar Catalunya, social i econòmicament"

  • El cap de l’Executiu ha presidit aquest vespre el 90è aniversari de l’empresa de transport Moventia
Artur Mas amb el president i el president honorífic de Moventia
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre estar “convençut” que“amb gent bona i compromesa amb el país hem de ser clarament capaços d’aixecar Catalunya econòmica i socialment i, sobretot, d’aguantar-la políticament”.
 
El cap de l’Executiu ha destacat que si Catalunya va ser capaç d’aixecar-se “en les condicions d’una Espanya autàrquica i tancada on teníem moltes coses en contra”, en el context actual “tenim encara més obligació tots plegats d’aixecar-la i fer-ho bé”.
 
Artur Mas ha llençat aquest missatge des de Sabadell, on ha presidit el 90è aniversari de l’empresa de transports Moventia i on ha assenyalat que el país, en gran part, és“gràcies a la tradició empresarial i al fet que molta gent ha estat capaç d’aixecar-se després de les caigudes”. “Els capitans de la indústria, les persones que han agafat el lideratge de les empreses són els que han situat el nostre pes econòmic en el lloc on el tenim ara”, ha assegurat, i trajectòries com les de Moventia, ha recalcat, ho evidencien.
 
“Una empresa que va néixer el 1923 i que avui persisteix ha hagut d’aixecar-se moltes vegades”, ha subratllat el president, que ha elogiat les nou dècades d’existència del negoci, destacant que “on hi ha Moventia, sabem que les coses es faran bé”. “Gràcies, perquè juntament amb moltes altres empreses esteu ajudant a donar un bon to al nostre país i a la seva economia”, ha reblat.
 
Les empreses que composen Moventia transporten a més de 90 milions de passatgers a l'any i distribueixen prop de 15.000 vehicles anuals (turismes i industrials), tant nous com d'ocasió. Per fer-ho, el grup compta amb una estructura de més de 2.100 treballadors.
 
L’acte també ha comptat amb la presència dels consellers d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; amb l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez; amb el president de Moventia, Miquel Martí i Escursell, i amb el president honorífic del grup, Miquel Martí i Carceller, entre d’altres autoritats.
Departament/s 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada