dilluns, 26 de gener del 2015

Carles Castro (CiU) aspirarà novament a l'alcaldia d'El Bruc

L'alcalde d'El Bruc, Carles Castro, tornarà a presentar-se com a candidat de CiU a les properes eleccions municipals, segons van aprovar tant militants com simpatitzants, reunits en assemblea en la que també, es van ratificar els eixos programàtics. ”La meva força en política és la meva estima pel Bruc amb un sentit de vocació de servei a les persones. Hi ha tres raons principals per les quals em presento com a candidat de CiU: pel sentit del deure, per responsabilitat i per estima al Bruc".

[Img #19834]
Aquesta serà la tercera vegada que Carles Castro encapçala la candidatura de CiU a les eleccions municipals. El 2007 va obtenir quatre regidors i, tot i guanyar, va acabar governant una coalició entre ERC i PSC. El 2011 en va sumar la majoria necessària per liderar el Govern Municipal.

Castro reivindica, tot i tenir majoria absoluta, haver fet pactes de govern amb la resta de partits, situació que segons diu tornaria a repetir: "des d'aquí la meva ma està estesa a aquells que vulguin treballar seriosament per les persones i el futur del nostre poble."

Tant el president comarcal d'UCD, Xavier Boquete, com el president comarcal de CDC, Jordi Torra, mostren el seu suport a la candidatura de Carles Castro. Boquete insisteix en "la bona feina que s'ha fet durant aquests anys i la necessitat consolidar el canvi iniciat i per la continuïtat dels projectes en marxa, sens dubte, per Unió és el nostre candidat".

Carles Castro va agrair el suport rebut dels militants i col·laboradors, va assenyalar que la legislatura del 2015 “ha de permetre executar alguns dels projectes que hem iniciat en l’actual mandat, i plantejar noves opcions d'un futur esperançador com a poble i com a país”.


http://infoanoia.cat/not/10680/carles-castro-ciu-aspirara-novament-a-l-alcaldia-d-el-bruc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada