dissabte, 17 de gener del 2015

Els 4 objectius de Convergència per fer possible la victòria de la independència el 27 de setembre

Urna 27S2015

Els mesos que venen la gent de Convergència ens dedicarem a fons a fer possible la victòria de la independència a les eleccions del 27 de setembre.

1. Eixamplar la majoria a favor de la independència
Aquest és l'objectiu més important. Aconseguirem guanyar-nos la independència si els sobiranistes som capaços d'eixamplar la nostra majoria. Cal consolidar els vots dels qui van optar pel Sí-Sí el 9 de novembre i alhora convèncer els qui encara dubten sobre que la independència és la millor opció per governar-nos a nosaltres mateixos. Ara tenim l'oportunitat d'explicar com ens imaginem el nou país. Caldrà posar arguments concrets sobre la taula i explicar la viabilitat del procés.

2. Consolidar les estructures d'estat
Un dels elements clau de l'acord entre CiU, ERC i les entitats de la societat civil és avançar en la construcció de les estructures d'estat. És una bona notícia que puguem aprovar els pressupostos del 2015 perquè incorporen elements necessaris per tirar endavant alguns elements d'aquestes estructures, com ara el cos d'inspectors vinculats a la hisenda pròpia catalana o l'ampliació de la capacitat internacional de Catalunya.

3. Preparar la comunitat internacional
Afrontem aquestes eleccions amb caràcter plebiscitari. Les fem per celebrar el referèndum que l'Estat espanyol ens va impedir. Per això caldrà explicar a la comunitat internacional com afrontem aquestes eleccions, com ens hi presentem i com se n'hauran de llegir els resultats.

4. Governar el dia a dia del país
Hi ha qui critica que el Govern català no governa perquè està centrat en un únic tema. No és així, i es va demostrar aquesta setmana en el balanç de Govern que va fer el president Mas. Durant aquests mesos, malgrat els pocs recursos de l'autonomia, continuarem governant el dia a dia del país per continuar avançant en temes com la lluita contra la crisi, contra el fracàs escolar o contra la pobresa. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada