dimarts, 16 de juliol del 2013

COMUNICAT DE PREMSA Cdc

Un cop acabat el procediment d'instrucció i vistos els raonaments de la fiscalia i secundats pel jutge d'instrucció del 'cas Palau', Convergència Democràtica de Catalunya vol manifestar el següent:

1. Respectem però no compartim les conclusions indiciàries del magistrat en la interlocutòria que clou la instrucció d'aquest procediment.

2. Al nostre entendre, els indicis que ara determina el jutge no tenen una base sòlida i són una reiteració de l'escrit extraprocessal fet pel fiscal fa uns dies.  No obstant això, tal i com hem fet des del principi de la causa, des de Convergència es seguirà col·laborant amb la justícia com a principal part interessada que som per aclarir tots i cadascun dels fets que s'imputen i que considerem falsos i no provats.  

 3. Reiterem que ni CDC, ni la Fundació CatDem, ni cap persona amb relació orgànica amb el nostre partit, mai s'han lucrat ni del Palau de la Música ni de les institucions que en depenen.

4. És per tot plegat, que defensarem la nostra actuació, amb tots els mecanismes que tinguem al nostre abast davant el convenciment que no hi ha hagut cap irregularitat com així també ho acredita el principal perjudicat, el Palau de la Música, a través d'un escrit entregat al jutge instructor i signat per la Fundació Orfeó Català- Palau de la Música i l'Associació Orfeó Català-Palau de la Música.

5. Finalment, ratifiquem les conclusions jurídiques que avala aquest comunicat i que ja van ser exposades en la resposta a l'escrit extraprocessal del fiscal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada