dimecres, 10 de juliol del 2013

ELS C'S (Ciudadanos) MENTIDERS

Han decidit convertir qualsevol incident, baralla veïnal o discussió per qualsevol qüestió en una agressió independentista. Manipulen fotos, s’inventen agressions i provoquen sense escrúpols.

No solament manipulen fotografies per mentir sobre suposats adoctrinaments de nens catalans, també converteixen qualsevol discussió entre veïns en suposades agressions sobiranistes i tenen la barra de culpar a CiU, ERC o la CUP de fomentar la violència.

Qui realment pateix la violència de les mentides de C’s són els ciutadans d’aquest país

Els que pateixen les retallades provocades per un espoli fiscal descarat per part d'Espanya, marginacions en infraestructures que ens podrien facilitar sortir de la crisi, els que pateixen les agressions lingüístiques, els que pateixen les agressions verbals dels líders d’aquests partits, els infants als que neguen el dret a saber, els ciutadans anònims que pateixen la violència física de grups feixistes violents atiats per aquests partits. Ciutadans estan trepitjant la línia vermella de la seva actuació política, les seves agressions fomenten l’odi i la violència contra la democràcia del dret a decidir, les ires de feixistes i d’ignorants escalfats per aquests partits espanyols que no tenen arguments democràtics i utilitzen les mentides i la confusió per visualitzar dret a decidir i violència.

Rivera manipula una foto, manipula una agressió i menteix per anar contra Catalunya i encara no dimiteix?

Ell no pensa dimitir, ell pensa seguir utilitzant la mentida i les falsedats per intentar visualitzar el dret a decidir com a violència, a manca d’arguments busquen el conflicte, aquesta és l’estratègia de Ciutadans que arrastra en la seva bogeria al PP i alguns sectors socialistes més partidaris de la federació del PSOE que no pas del PSC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada