dijous, 18 de juliol del 2013

Welcome to Catalonia Europe's next independent State, és la salutació de Taxistes per la Independència als turistes que ens visiten


Els professionals del taxi per l’estat propi han engegat una campanya dirigida al turistes per explicar-los que Catalunya és una nació i el perquè vol ser un estat.


Taxistes per la independència és un grup de taxistes de professió de diferents ideologies i nacionalitats, agrupats a la sectorial  de “Taxistes per la independència” de l’ANC, que han posat en marxa una campanya dirigida als turistes que visiten Catalunya per explicar-los les raons per las quals volem un estat propi. A través d’un fulletó donen  la benvinguda als turistes que arriben per terra, mar i aire, on s’explica perquè volem la independència, quines són les nostres arrels i perquè som una nació ocupada, perseguida i espoliada i també quins són els nostre valors. En un manifest, Taxistes per la Independència subratllen que se senten “compromesos amb la difusió de la nostra cultura, la nostra llengua i la integració dels nou vinguts”, i que no volen quedar al marge “del procés més important que ha encetat Catalunya en 300 anys”.

Manifest dels Taxistes per la independència.
 
Els sotasignants, taxistes de professió de diferents ideologies i nacionalitats, agrupats a la sectorial “Taxistes per la independència” de l’Assemblea Nacional Catalana, units per aconseguir la llibertat del nostre país i que exercim la nostre professió amb dignitat arreu del territori català.
Compromesos amb la difussió de la nostra cultura, la nostra llengua i la integració dels nouvinguts hem decidit que davant l’onada de posicionaments exercits per diferents col•lectius, el sector del taxi no vol ni pot quedar enrera. 
Un sector tantes vegades etiquetat en l’espanyolisme més ranci i criticat per la seva poca implicació en les causes de país. Un sector on treballen diariament milers de persones arreu de Catalunya i que no pot quedar al marge del procés més important que ha encetat Catalunya en 300 anys, manifestem:
-    Que el poble de Catalunya té dret a decidir lliure, democràtica i pacificament el seu futur.
-    Que desitgem i lluitarem amb totes les nostres forces per aconseguir la independència de la nostra terra i convertir-nos en un nou estat d’Europa més just i pròsper.
-    El nostre suport absolut al lideratge del President Mas en el procés que la societat catalana ha començat cap a la creació d’un estat propi.
- El nostre suport als partits polítics que apostin per realitzar un referèndum d'autodeterminació i treballin fermament per fer de Catalunya un nou estat d'Europa.
-    Que ningú, ni tan sols un exèrcit, una constitució o un tribunal pot aturar la força d’un poble que vol viure en llibertat i que ha despertat després de molts anys adormit per ser un sol clam a favor de la llibertat nacional.
-    Que persistirem i no farem marxa enrera per molts entrabancs que ens posin pel camí, estem fermament convençuts que Catalunya serà un nou estat a Europa, per què si volem.. podem!
 
Visca Catalunya Lliure!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada