dilluns, 9 de desembre del 2013

Felip Puig participa a la presentació del nou centre d'operacions internacionals de T-Systems a Barcelona

 

·       Des d’aquest centre estratègic, que ha suposat la creació de 170 nous llocs de treball, la companyia alemanya dóna servei a grans clients de tot el món
 
·        La Mobile World Capital Barcelona i T-Systems signen durant la presentació un conveni de col·laboració per fomentar l’ús de tecnologies mòbils en àrees estratègiques com les smart cities, la salut, l’educació o el turisme
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat avui en l’acte institucional d’inauguració del nou Punt de Producció (POP) de Service Desk de T-Systems a Barcelona, durant el qual també s’ha signat un conveni de col·laboració entre la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i la filial de Deutsche Telekom per tal de fomentar l’ús i implantació de les tecnologies i solucions mòbils.
 
El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, i el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Jordi Escalé, han acompanyat el conseller en aquest acte, que s’ha desenvolupat a l’Auditori que T-Systems té al 22@ de Barcelona.
 
Durant la seva intervenció, el conseller ha destacat que “la Generalitat té en T-Systems un dels seus principals partners tecnològics, que ens ajuden a desenvolupar el Model TIC i, per tant, a optimitzar els recursos i millorar l’organització de la nostra administració”.
 
El POP inaugurat avui és un dels quatre centres d’operacions internacionals de T-Systems i un nou fruit dels compromisos adquirits per la companyia com a adjudicatària del nou Model TIC de la Generalitat. Des d’aquest centre, que ha suposat la creació de 170 nous llocs de treball,  s’ofereix servei en 12 idiomes diferents a més de 50 clients internacionals de 23 països diferents gràcies als més de 500 professionals que hi treballen, cosa que permet afrontar projectes de gran envergadura.
 
L’acte d’avui també ha estat l’escenari de la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i T-Systems, per tal de fomentar l’ús i implantació de les tecnologies i solucions mòbils, objectiu compartit per totes dues entitats.
 
L’acord entre la Fundació MWCB i la companyia alemanya inclou la col·laboració en àrees d’interès estratègiques per ambdues entitats com són les smart cities, el sector de la salut, l’educació o el turisme. Així mateix, el conveni fomenta l’intercanvi de coneixements, experiència i know-how entre professionals per desenvolupar projectes que accelerin la transformació mobile, un dels objectius fundacionals de la MWCB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada