divendres, 20 de desembre del 2013

Homs anima a assistir al proper amistós de futbol de la selecció catalana que considera "un partit per l'esperança"

· Pel conseller de la Presidència, el proper partit de futbol Catalunya-Cap Verd del 30 de desembre simbolitza “no només un desig sinó un compromís ferm”
 
· Francesc Homs, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut aquest migdia una delegació de la Federació Catalana de Futbol al Palau de la Generalitat
El conseller Homs ha rebut una delegació de la Federació Catalana de Futbol al Palau de la Generalitat
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau,ha rebut, de mans del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, la samarreta quadribarrada que Catalunya lluirà per primer cop al partit amistós contra Cap Verd el proper 30 de desembre a l’Estadi Olímpic Lluis Companys. Durant l’acte aquest migdia al Palau de la Generalitat, el conseller Homs ha qualificat aquest amistós “amb l’horitzó establert col·lectivament” com “un partit per l’esperança des del punt de vista del què simbolitza”. 
 
El conseller considera que el partit testimonia “no només un desig sinó un compromís ferm, que serà possible molt més aviat del què alguns pensen, perquè és compromís carregat d’arguments, raons i carregat de suport democràtic”. Pel conseller “quan les coses són d’aquesta manera acaben fent el seu recorregut i obtenint el seu resultat”. Homs ha animat als catalans i catalanes a acostar-se a l’estadi per animar “la nostra selecció” i ha recordat que “seria òptim per nosaltres poder participar com totes les nacions del món en aquells campionats que congreguen els diferents pobles i diferents nacions”. 
 
El conseller de la Presidència ha recordat el lema “una nació, una selecció” que assegura que “continuem defensant i utilitzant”. Homs ha agraït la feina feta per la Federació catalana de Futbol per la seva “tenacitat” en organitzar de forma continuada durant 16 anys aquest partit de futbol amistós.
 
El president de la Federació Catalunya de Futbol, Andreu Subies, ha agraït el suport de la Generalitat a aquesta iniciativa i ha recordat que el partit s’organitza “amb orgull, il·lusió i el millor possible ja que representa Catalunya, el poble de Catalunya i l’esport català”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada