dimecres, 2 d’abril del 2014

Benestar Social i Família i la Taula del Tercer Sector segueixen avançant en el Pacte contra la pobresa a Catalunya

El Departament celebra reunions de treball amb diferents entitats per a aprofundir i debatre el document de proposta del Pacte presentat el mes de febrer

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, s’ha reunit aquest migdia amb una representació de la Taula del Tercer Sector, formada per la presidenta de la Taula, Àngels Guiteras; una de les vicepresidentes, Núria Valls; el vocal Enric Morist; el seu director general, Antoni Codina, i la presidenta de la Federació Catalana d’Ajuda al Drogodependent, Felisa Pérez. El motiu de la trobada ha estat debatre i aprofundir en el Pacte per a la lluita contra la pobresa a Catalunya. Es tracta d’una nova trobada de treball que celebra el Departament amb els agents implicats per tal de desenvolupar i avançar en el Pacte de lluita contra la pobresa a Catalunya.
 
Per part del Departament també han acudit a la reunió la secretària general, Dolors Rusinés, i el cap de Gabinet de la consellera, Alexis Serra.
 
El Pacte posa de manifest que la lluita contra la pobresa és una de les grans prioritats del Govern de la Generalitat. Es tracta d’un instrument molt important per avançar en aquesta lluita, perquè permet establir els mecanismes d’intervenció i, sobretot, fixar un horitzó que redueixi al màxim la pobresa a Catalunya. És per això que el Departament de Benestar Social i Família prioritza els treballs per a seguir avançant en aquest pacte.
Departament/s 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada