dilluns, 7 d’abril del 2014

CDC celebra un gran acte per mostrar el suport del món de l'esport al dret a decidir

05.04.2014

La jornada, celebrada al CAR de Sant Cugat del Vallès, ha comptat amb Josep Rull i amb el conseller Francesc Homs 

La sectorial d’Activitat Física i Esport de CDC ha celebrat aquest matí una jornada dedicada a l’esport i al dret a decidir, al CAR de Sant Cugat del Vallès.
Josep Maldonado, president de la sectorial, ha donat el tret de sortida a l’acte, seguit del secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, que s’ha fet la inauguració oficial.
L’acte s’emmarca en la campanya de recollida de signatures d’adhesió al “Manifest de l’esport pel dret a decidir” que la sectorial de CDC va iniciar el passat mes de febrer, que continua activa. El manifest es pot signar en esdeveniments relacionats amb l’esport on CDC hi porta la campanya, però també a Internet, a www.sivull.cat/manifest-esport.
El punt culminant de la jornada ha estat la lectura del manifest, a càrrec de Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
També hi ha intervingut Maria Senserrich, secretària executiva de l’àmbit sectorial de CDC, i el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, que ha protagonitzat la cloenda.
L’acte, que ha tingut un to molt festiu, ha comptat també amb la participació d’Ot Pi, 12 vegades campió del món de Biketrial, que ha fet una exhibició de la seva disciplina i de Barbara Flores, que ha ofert una actuació musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada