dilluns, 7 d’abril del 2014

Tremosa: "Fem una crida al PSC per a què demà voti per la democràcia i per l' interès majoritari dels catalans"

Tremosa destaca, després de l’executiva de CDC, que “l’economia catalana comença a donar signes de millora amb indicadors com la creixent inversió internacional”

L’eurodiputat de CiU i candidat de la federació a les eleccions europees del 25 de maig, Ramon Tremosa, ha assegurat que CDC afronta “l’històric” debat de demà al Congrés “amb confiança perquè els tres diputats compleixen un mandat del Parlament, per tant, del poble de Catalunya”. Tremosa ha subratllat així la importància d’exhibir unitat a Madrid: “Fem una crida als diputats del PSC per a què demà votin per la democràcia i d’acord amb l’ interès majoritari dels catalans. Demanem que per coherència facin un pas i trenquin la disciplina de vot, com ja van fer al Congrés”.
L’eurodiputat ha explicat també que l’executiva ha fet una comparativa del cas català amb l’escocès, i que les dades evidencien la gran legitimitat del procés català: “Escòcia tirarà endavant la consulta amb una participació a les urnes del 50,5% i l’aval del 53% del seu Parlament. Catalunya compta amb el 70% de participació a les darreres eleccions i amb el suport de dos terços de la cambra catalana”. En aquest sentit, ha remarcat que, mentre al Regne Unit ningú qüestiona la consulta escocesa, a Espanya “ni tan sols reconeixen que hi ha un problema”.
Després de la reunió del Comitè Executiu Nacional de CDC, Tremosa ha explicat que la direcció del partit ha valorat la situació econòmica del país: “ Amb molta prudència, podem dir que l’economia catalana comença a donar signes de millora amb indicadors com l’increment de la  inversió internacional, amb projectes com el Barcelona World, o el creixement de l’aeroport de Barcelona”. Tremosa ha afegit que CDC insta totes les forces polítiques a “buscar acords amplis i no malmetre els brins incipients de recuperació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada