dimecres, 30 d’abril del 2014

Tremosa diu que la UE cuestiona l’Estat Espanyol

29/04/2014
tremosa 1 DSCF9069_optJa som en campanya. El candidat de CiU a les pròximes Eleccions Europees, Ramon Tremosa, va ser ahir a Santa Coloma, en un dinar amb amb una cinquantena de comerciants i empresaris, organitzat per l’agrupació local. Va dir que Europa ha fet “una esmena total a l’Estat espanyol”, per la seva política econòmica.
Tremosa es va esforçar de valent per explicar la influència de la UE en la vida dels catalans. Va posar exemples senzills i comprensibles: la reducció al 0% de comissió de les targetes de crèdit, de la fi dels preus abusius del roaming (trucades i dades a l’estranger), la liberalització dels preus dels bitllets aeris i l’escut que ha suposat l’euro en aquesta crisi.
Carles Combarros l’havia presentat com l’eurodiputat que havia presentat més iniciatives que PP i PSOE junts: 1.100.
tremosa DSCF9074_optTremosa va recalcar que no es podrà agafar diners públics per a sanejar bancs, com a fet l’Estat Espanyol. Això, no serà possible gràcies a la unió bancaria.
Referèndum
El candidat va assegurar que l’anomenat procès català va pel bon camí i en alguns moments de la seva intervenció parlava com si fos un fet. Es va referir a l’importància del Referèndum escocès, que creu que guanyaran els nacionalistes. En qualsevol cas, va assenyalar que cal anar a votar en aquestes eleccions europees per donar un altre exemple de civisme i seriositat a Europa.
http://www.gramenet20.com/tremosa-diu-que-la-ue-cuestiona-a-lestat-espanyol/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada