diumenge, 4 de maig del 2014

L'empresa americana Alphanumeric crea 70 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura d'un contact center per a Europa i Àfrica

La Generalitat de Catalunya, a través d’Invest in Catalonia, ha donat suport a l’obertura de les oficines a la capital catalana, des d’on s’ofereix servei en 11 idiomes.
 
·        Alphanumeric, proveïdora de serveis TIC a altres empreses, compta amb més de 500 treballadors a tot el món, té les oficines centrals a Carolina del Nord i seus a Filadèlfia, Montreal i Londres.
 
 
L’empresa americana Alphanumeric, proveïdora de serveis TIC a altres companyies, ha creat 70 llocs de treball amb l’obertura d’un contact center al 22@ de Barcelona per donar servei a nous clients internacionals de l’empresa a Europa i Àfrica. Les oficines ofereixen atenció telefònica 16 hores al dia en 11 idiomes.
 
El projecte d’inversió ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, que ha ofert assessorament en la cerca de personal, informació sobre fiscalitat o relacions laborals, entre d’altres. Abans, la companyia no tenia presència al nostre país.
 
Alphanumeric ofereix solucions TIC a empreses de diferents sectors, des de l’àmbit de la salut fins l’educatiu o l’industrial. Així, posa a disposició dels seus clients serveis de gestió de la informació, com contact centers, gestió de maquinari i programari i instal·lació de tota la infraestructura TIC.
 
Segons el vicepresident d’Operacions de la companyia, Jay Baucom, “la presència global d’Alphanumeric aconseguida els últims mesos és el resultat directe d’una filosofia empresarial àgil i el nostre compromís de satisfer les necessitats dels nostres clients en una economia global”. Per Baucom, l’empresa “vol estar posicionada per reaccionar ràpidament a les condicions del mercat i les necessitats dels clients”.
 
Fundada el 1979 a Raleigh, a Carolina del Nord, la companyia té més de 500 treballadors a tot el món i compta amb seus a Filadèlfia, Montreal i Londres, a banda de la de Barcelona.
Departament/s 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada