diumenge, 11 de maig del 2014

Les paraules de Cameron que no es trobaran als mitjans espanyols i que haurien d’avergonyir Rajoy

david_2878882bDavid Cameron viu el procés sobiranista escocès amb absoluta tranquil·litat i lluny de qualsevol crispació. Quan ahir se li va preguntar si dimitiria del seu càrrec si Escòcia vota Sí a la independència, Cameron va respondre a la BBC Radio 5 Live: “El meu nom no apareix a la papereta. Ni  tan sols tinc  vot en el referèndum escocès” .
“Crec que, com a Primer Ministre, vaig fer el correcte en permetre que aquesta votació tirés endavant, però el vot és sobre si Escòcia es queda al Regne Unit o se separa del Regne Unit.  No es tracta del meu futur, és sobre el futur d’Escòcia”, va sentenciar.
Cameron va dir que ell creia que havia mostrat “respecte pels votants escocesos, oferint-los un referèndum que era “legal, decisiu i just”.
I va afegir: “Al final, no es pot mantenir a la gent en una organització en contra de la seva voluntat, i aquest és també el cas amb el Regne Unit i la Unió Europea, per  tant, crec que he pres la decisió correcta per respondre aquestes preguntes sobre el futur de la Gran Bretanya, en lloc d’evitar saber-ne la resposta.
http://araomai.cat/les-paraules-de-cameron-que-no-es-trobaran-als-mitjans-espanyols-i-que-haurien-davergonyir-rajoy/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada