dimarts, 6 de maig del 2014

Tremosa: "La inversió prevista per l'Estat en alta velocitat és preocupant, perquè equival a menys despesa social"

El candidat de CiU subratlla que “un gran resultat de CiU a les europees consolidarà el procés” cap a l’Estat propi

El candidat de CiU a les eleccions europees del 25 de maig, Ramon Tremosa, ha lamentat que el ministeri de Foment anuncií la licitació de nous trams d’alta velocitat que suposen una inversió d’uns 600 milions d’euros, una xifra que contrasta amb la cinquantena de milions previstos pel corredor mediterrani: “PP i PSOE sempre han votat el mateix: dissenys radials d’alta velocitat”. En aquest sentit, ha advertit: “La inversió prevista per l’Estat en alta velocitat és preocupant perquè equival a menys despesa social, que és la que assumeixen les autonomies”.
Tremosa també s’ha referit a la imatge actual de la marca Espanya, que ha identificat amb “un túnel tapiat de l’AVE” i ha afegit que la situació “no remunta i el PP i el PSOE no ho volen canviar, una actitud que els seus votants s’han de plantejar” 
Sobre el resultat dels pròxims comicis europeus, Tremosa s’ha mostrat convençut que “una gran mobilització reforçarà el procés” cap a l’Estat propi, així com “un gran resultat de CiU, que es tradueix en el lideratge del president Mas, i aquesta és la lectura que se’n fa a fora”. Aquestes eleccions europees, a més, es presten a un vot “que anticipa vots futurs” i que pot esmenar “errors del passat”.
Després del Comitè Executiu Nacional que CDC ha celebrat avui a la seva seu nacional, el candidat també ha explicat que un dels temes que ha centrat la reunió és la situació econòmica del país: “Tenim indicadors d’inversió internacional que són un bon símptoma de recuperació. Encara no tenim resultats a nivell d’ocupació però sí que són una condició prèvia per tornar a crear-ne”
Tremosa ha subratllat que si aquesta tendència es consolida, “es podria traduir en canvis en les polítiques públiques del Govern de la Generalitat, en termes, per exemple, de recuperació de serveis que s’han hagut de deixar de prestar”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada