dilluns, 26 de maig del 2014

President Mas: "Tenint en compte el resultat, el procés segueix endavant, ni un pas enrere"

Ramon Tremosa agreix el suport dels ciutadans obtenint 110.000 vots més que l’any 2009 i felicita a ERC, força guanyadora d’aquestes eleccions   

El President Mas  ha afirmat aquesta nit, un cop s’han fet públics el resultat de les eleccions europees, que “tenint en compte el resultat, el procés segueix endavant, ni un pas enrere”. El president ha recordat que totes les forces que es presentaven en aquests comicis i que van subscriure l’acord de la data i la pregunta de la consulta del proper 9 de novembre, “han sortit reforçades, pujant fins a un 18% respecte la suma de fa cinc anys enrere”“El que ha passat, el resultat és un missatge a Madrid i a Brussel·les de que aquestes forces som majoritàries en el moment de passar per les urnes”, ha afirmat.
El president Artur Mas, juntament amb el candidat Ramon Tremosa i el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, han subratllat la importància de l’augment de la participació, un 10% més respecte les anteriors. I han felicitat a la formació guanyadora, ERC. Ramon Tremosa ha agraït a la ciutadania que li hagin donat 110.000 vots més que les anteriors eleccions. “Em posició a disposició dels altres eurodiputats catalans i els emplaço a treballar conjuntament en totes les qüestions que afectin Catalunya a nivell de país”.   

Europa forta, que respecti la veu de les urnes
El president Mas ha lamentat que des d’un punt de vista europeïsta, “en alguns països no ha anat massa bé”, en clara referència al creixement dels partits extremistes i euroescèptics. Mas ha reafirmat que la vocació de CiU és “europeïsta”, malgrat que a Europa “n’hi hagi de verdes i s’hagin de canviar moltes coses”. “Volem una europa més forta, més unida i respectuosa amb la veu de la gent quan s’expressa a les urnes”, ha sentenciat.
Josep Antoni Duran i Lleida ha insistit en el missatge de que “Europa ha de saber que aquí hi ha un poble que se sent europeista i que és Europa des de fa mil anys i que ho vol continuar sent”. El secretari general de la federació ha reafirmat la importància de l’increment de participació que hi ha hagut a Catalunya, situant-se per sobre la mitjana espanyola i europea.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada