dijous, 3 d’abril del 2014

El president de Grífols anima Mas a tenir “fermesa” i no arronsar-se

El també conseller delegat de la multinacional farmacèutica dóna suport al president de la Generalitat sobre la consulta

Inauguren la nova planta de la companyia a Parets del Vallès

El president de Grífols, Víctor Grífols, i el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la inauguració de la nova planta a Parets del Vallès Foto: ACN.
1
El president i conseller delegat de la multinacional farmacèutica Grífols, Víctor Grífols, ha animat aquest dijous el president de la Generalitat, Artur Mas, a no arrugar-se per les crítiques i a actuar amb “fermesa i determinació” sobre la consulta sobiranista.
Ho ha dit durant la presentació de la nova planta de la companyia a Parets del Vallès, tot i que sense esmentar explícitament el procés independentista: “Sé que està passant per una situació difícil, però té determinació, així que tiri endavant i no s'arronsi”.
Grífols ha fet un símil entre el procés sobiranista i les dificultats que ha tingut la seva empresa per sortir a borsa, i ha afirmat que “quan una organització té un objectiu clar i una idea clara per al seu futur, no cal espantar-se per les crítiques que qüestionen l'estratègia o la raó de ser”.
“Quan una organització té un objectiu clar per a aconseguir no s'ha d'espantar per les crítiques que qüestionen la seva estratègia o raó de ser”, ha assegurat Grifols recordant la trajectòria de la seva empresa, i tot seguit ha llançat aquest missatge dirigint-se a Mas: “Amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny. Sé que ho està passant malament. Té determinació. Tiri endavant. No s'arronsi”.
De la seva banda, Mas ha agraït la “valentia i el coratge” demostrat pel dirigent empresarial, ha recordat que Grifols inverteix als EUA, a Espanya i també a Catalunya, i ha conclòs que, front aquells missatges “apocalíptics” d'alguns, “el sentit comú s'acaba imposant en l'economia”.
Darrera actualització ( Dijous, 3 d'abril del 2014 15:21 )http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/730141-el-president-de-grifols-anima-mas-a-tenir-fermesa-i-no-arronsar-se.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada