dimarts, 15 d’abril del 2014

Decisió de l'assemblea local de CiU del 14 d'abril de 2014



Ahir, 14 d'abril de 2014, Convergència i Unió d'Olesa de Montserrat es va reunir en assemblea per analitzar i debatre els fets succeïts el dia 5 d'abril passat a Olesa Ràdio, en acabar l'emissió de l'habitual tertúlia política. Durant la reunió, l'assemblea va escoltar una gravació de les paraules del regidor Jordi Martínez, emeses dos dies després per la mateixa emissora.

Tenint en compte que el regidor reconeix que va ser un "incident lamentable" pel qual fa una disculpa pública i que parla d'un "comentari desafortunat que no hauria hagut de fer" i tenint en compte també que el regidor reconeix que va donar una empenta i que acaba dient que "de les dues coses m’he de disculpar públicament", l’assemblea de CiU d'Olesa ha decidit acceptar les disculpes i donar el tema per tancat.

En conseqüència, tot confiant en que fets semblants no tornaran a passar, el grup municipal de Convergència i Unió d'Olesa de Montserrat retirarà pròximament la moció que per aquest tema va presentar i que s'havia de tractar en el Ple ordinari municipal del proper 24 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada