dimecres, 30 d’abril del 2014

Tremosa: "Per mantenir l'estat del benestar necessitem un Estat català"

El candidat de CiU a les europees destaca que l'Estat espanyol cobra interessos més alts a Catalunya que la troika a Grècia

El candidat de CiU a les eleccions europees del 25 de maig, Ramon Tremosa, ha defensat que, en l'actual context econòmic,  "per mantenir l'estat del benestar necessitem un Estat català". Durant una conferència organitzada per Fòrum Europa Tribuna Catalunya, ha advocat per l'estabilitat pressupostària com la clau per evitar que el dèficit i el deute públic es disparin.

En aquest sentit, ha recordat que, tal com expliquen alguns líders europeus com Martin Schulz,"quan cal corregir dèficits i deutes que s'han multiplicat, només es pot fer augmentant impostos i amb privatitzacions". Per tant, ha dit, "per evitar aquestes mesures cal que els comptes quadrin".

Tremosa també ha advertit que "l'Estat espanyol cobra a la Generalitat de Catalunya interessos més alts que la troika a Grècia". Concretament, el Fons de Liquiditat Autonòmic s'emporta el 5,25%, mentre que la troika cobra un 1,5% a Atenes.

El candidat ha ofert una conferència que s'ha tancat amb un col·loqui amb els assistents. L'encarregada de presentar l'acte ha estat la consellera de Benestar Social i Família Neus Munté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada