dimarts, 1 d’octubre del 2013

CIU D´OLESA DIU VEURE AMB PREOCUPACIÓ EL NOU CURS POLÍTIC PERQUÈ CREU QUE L´EQUIP DE GOVERN DEL BLOC OLESÀ HA PERDUT "PISTONADA"

La cap de files de CiU d'Olesa, Mercè Jou, ha manifestat que el nou curs polític 2013-2014 que tot just ha arrencat a Olesa es veu, des del seu partit, amb il·lusió però també amb preocupació, en aquest darrer cas pel que qualifica de “desgast” de l'Equip de Govern del Bloc Olesà. Jou espera que el Bloc posi fil a l'agulla per solucionar certs problemes que hi ha actualment al municipi, un d'ells el conflicte intern al mercat municipal, i també per lligar les ordenances fiscals i el pressupost municipal del 2014. Mercè Jou considera que l'Equip de Govern del Bloc Olesà “ha perdut pistonada” i això preocupa CiU, que en aquest darrer tram de l'any ara està pendent de veure quina proposta d'ordenances fiscals i de pressupost presenta el govern municipal.

Per a la cap de files de CiU d'Olesa, i diputada al parlament, aquest nou curs polític la prioritat que s'hauria de marcar l'Equip de Govern és el de resoldre els problemes dels ciutadans d'Olesa. Per exemple, creu Jou, ha d'incidir més en el conflicte que viu el mercat municipal, que fa temps que dura. Segons la regidora, l'anterior govern tripartit, del qual va formar part CiU, ja va lligar un acord parcial entre les dues associacions de paradistes, i va deixar també pràcticament enllestit el nou reglament intern, que encara està pendent que s'aprovi.           
Sobre el conflicte del mercat, la regidora convergent ha assegurat que el seu partit en cap moment ha volgut ni vol utilitzar políticament aquest tema. Ha confirmat que els grups de l'oposició s'han reunit amb les dues associacions de paradistes, sobretot, ha remarcat, per conèixer totes les postures i intentar aclarir si l'Equip de Govern ha actuat correctament en tot aquest assumpte. I en aquest darrer cas, per a Jou, el Bloc Olesà no ho ha fet bé en l'afer del mercat municipal.

D'altra banda, pel que fa a les ordenances municipals i el pressupost per al 2014, Mercè Jou ha assegurat que a hores d'ara no tenen cap constància de la feina que hagi pogut fer l'Equip de Govern. Si bé és cert que des del gener es van produir diferents reunions entre govern i oposició per consensuar qüestions referents a les ordenances fiscals, des del mes de maig, ha remarcat, no s'ha produït cap reunió més.
          
Sobre la relació que mantenen CiU i Bloc Olesà, Mercè Jou ha dit que és “escassa”, i que el seu grup té molt clar que l'Equip de Govern no està còmode amb ells. De tota manera, hi ha afegit la regidora, CiU no té cap voluntat “d'estar a la grenya” amb l'Equip de Govern, tot i que sí demanen estar prou informats dels assumptes municipals.


Escolteu l'entrevista realitzada a Olesa Ràdio a Mercè Jou al següent enllaç al Podcast de l'emissora. http://olesaradio.ivoox.com


Font: Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada