dilluns, 7 d’octubre del 2013

Convergència acorda amb Reagrupament que la formació esdevingui entitat associada amb CDC

La direcció de CDC consensua amb Reagrupament Independentista un primer document que fixa les bases de la cooperació entre els dos partits

Josep Rull, secretari d’Organització de CDC, ha anunciat que el partit ha consensuat un primer esborrany de document de relacions estables amb Reagrupament Independentista, que es ratificarà en el Consell Nacional de Convergència el pròxim mes de novembre i que serà signat públicament pels presidents de les dues formacions polítiques.
Després de la reunió del Comitè Executiu Nacional d’avui, Rull ha explicat l’acord: “Volem que Reagrupament sigui entitat associada a CDC, totes dues formacions volem tirar endavant la transició nacional. Reagrupament admet que CDC lidera el procés i, a partir d’aquí, establim mecanismes de col·laboració segons els quals membres de Reagrupament participaran en òrgans de govern de CDC i en convocatòries electorals.
Rull ha destacat que la coordinació entre les dues forces sobiranistes “és una bona notícia per reforçar el treball en aquesta línia”. També s’ha referit a Reagrupament en aquests termes:“Volem reconèixer el bagatge de Reagrupament i del seu president, Joan Carretero, que és un valor pel procés”. Rull ha recordat que en les últimes eleccions la formació ja va donar suport a CDC i de manera molt concreta al president Mas. Finalment, Rull ha concretat que serà Reagrupament Independentista qui decidirà quines persones concretes s’integren als òrgans de direcció de CDC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada