dimecres, 16 d’octubre del 2013

Mas reivindica l'"atractiu" inversor de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat des de Salou que Catalunya segueix sent "un país de fort atractiu" i que una mostra evident d’aquesta realitat és el fet que “el 2012, malgrat el soroll polític, Catalunya va ser la regió continental europea que va tenir més captació d’inversió”, i, en el primer semestre del 2013, ha estat la segona.   
En la inauguració de la XII Jornada Gresol, un fòrum de debat de l’empresariat de la demarcació de Tarragona, que enguany està dedicat al tema Claus econòmiques per anticipar-se al futur, el president ha remarcat que aquest atractiu inversor es veu en camps molt diferents, com el logístic, l’industrial o el financer i, especialment, en el turístic.
En aquest últim camp, Artur Mas ha defensat el projecte BCN World i ha assegurat que, més enllà de les polèmiques que genera una iniciativa d’aquestes característiques, “el principal objectiu d’aquest projecte és convertir el camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, i Catalunya en el seu conjunt, en un territori d’alta especialització en turisme de negocis”.
El cap de l’Executiu ha destacat que aquesta vessant, "al costat de l’oferta reeixida i atractiva que ja hi ha de turisme familiar”, convertirà Catalunya “en un dels aparadors més potents a tota Europa, a la Mediterrània i, per tant, a tot el món". 
Per aquest motiu, ha volgut agrair als alcaldes de Salou i Vila-seca la seva capacitat per arribar a un acord per portar el projecte a Catalunya perquè ha subratllat que “el clima d’entesa i voluntat conjunta és bàsic” per tal de captar inversions com aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada