dimarts, 29 d’octubre del 2013

Rull: "La millora del context econòmic evidencia que les nostres polítiques econòmiques i socials comencen a donar resultats"

Corominas: “El PSC i el PP s’haurien de dedicar a convèncer els seus dirigents estatals perquè avalin la consulta a Catalunya”

LA NOTÍCIA EN FOTOS

1/3
  • foto
  • foto
  • foto
El secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, ha explicat en roda de premsa que la reunió del Secretariat Permanent d’avui s’ha dedicat sobretot a analitzar el context econòmic i les millors vies per sortir de la crisi. Rull s’ha referit a les darreres dades de l’Enquesta de Població Activa, l’EPA, que indiquen que, en termes absoluts, Catalunya és el territori de l’Estat on ha baixat més el nombre d’aturats respecte el trimestre anterior: “Som moderadament optimistes. El volum de persones aturades genera encara un patiment altíssim en la societat però, tanmateix, fem una valoració positiva de les darreres dades. Hem estat capaços de crear ocupació , i aquest tercer trimestre tenim la millor dada en matèria d’atur des del 2005”. Rull ha remarcat també que “el 45% dels nous llocs de treball  s’han generat a Catalunya”, un percentatge que evidencia la bona feina del Govern de la Generalitat:  “La millora del context econòmic evidencia que les nostres polítiques econòmiques i socials comencen a donar resultats”.

Rull també s’ha referit als Pressupostos de la Generalitat, que es presentaran la setmana que ve, com uns comptes “marcadament socials i sense retallades” i que demostraran que per Convergència “l’eix social i el sobiranista tenen la mateixa agenda”.

“Que no ens distreguin. Volem votar”

El vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, de la seva banda, ha demanat el PSC i el PP:  “Que no ens distreguin. Volem votar. Que no amenacin  i que siguin més productius: El PSC i el PP s’haurien de dedicar a convèncer els seus dirigents estatals perquè avalin la consulta a Catalunya. Que no ens vinguin amb reformes constitucionals i que ens diguin per què no es pot fer la consulta”.

Corominas ha assegurat que CDC té molt clar el camí que ha emprès i que no farà cap pas enrere: “No renunciarem ni als nostres ideals polítics ni a la nostra manera de veure el país, social i econòmicament”. També ha admès que el procés serà difícil, però que el full de ruta està molt clar: “Consulta, consulta, consulta. No ens quedarem com a espectadors veien que el Govern del PP i el PSOE no es mouen”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada