dimarts, 15 d’octubre del 2013

Estrena del documental: Preparats a Decidir el dissabte 16 de novembre a les 18:00. Al Teatre de La Passió d'Olesa

Us esperem a totes i a tots el proper dissabte 16 de novembre a les 6 de la tarda (18.00h) a l'estrena del documental PREPARATS PER DECIDIR. LA CONSULTA VIATJA ALS ESTATS UNITS. 
L'estrena es farà al Teatre de la La Passió d'Olesa de Montserrat.
 
 
Si us agrada el projecte podeu participar en el micromecenatge a la pàgina de Verkami
 
Us agrairia que en féssiu la màxima difusió
 
Per si és del vostre interès:
Preparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units
s’estrenarà dissabte, 16 de novembre, al Gran Teatre La Passió d’Olesa

·    El proper dissabte, 16 de novembre, l’associació Dretadecidir.com estrena la pel·lícula Preparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units al Gran Teatre La Passió d’Olesa
·     Es tracta d’un documental, rodat als Estats Units, en què tres membres de l’associació entrevisten experts i personalitats residents al país sobre la consulta
·     Podeu veure el teaser del documental a la pàgina web Dretadecidir.com
·      Per tal de finançar el projecte, l’associació va engegar a mitjans de setembre una campanya a Verkami on encara es poden fer aportacions


L’ESTRENA

L’associació Dretadecidir.com convida a tothom que ho vulgui a l’estrena del documental Preparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units. Tindrà lloc al Gran Teatre La Passió d’Olesa el proper dissabte 16 de novembre. Hi esteu tots convidats! Podeu visionar el teaser de Preparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units a la pàgina de l’associació.

MICROMECENATGE I TEASER

El passat 16 de setembre, l’associació Dretadecidir.com va llançar una campanya de micromecenatge a través Verkami per a captar finançament per la pel·lículaPreparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units. Si s’assoleix el pressupost i, fins i tot, se supera, els diners es destinaran a una segona versió a Europa.

EL DOCUMENTAL

L'equip de rodatge del documental Preparats per decidir. La consulta viatja als Estats Units, format per tres membres de l'associació Dretadecidir.com, ha estat 3 setmanes als Estats Units entrevistant catalans i personalitats residents als EUA, a més de ciutadans que han entrevistat pel carrer.

Des del 28 de maig fins al 20 de juny han recorregut amb cotxe 25 estats del país (14.000 km en total). Durant el viatge, han passat per New York, Washington, Philadelphia, Atlanta, New Orleans, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco i Chicago.

ELS ENTREVISTATS

A les diferents ciutats han entrevistat personalitats com Mary Ann Newman, impulsora de la Fundació Farragut, ex directora del Catalan Center de New York i Creu de Sant Jordi (1998); Jordi Graupera, professor de Filosofia; el president del Catalan Institute of America, Jaume SolerGustau Alegret, corresponsal de RAC1 a Washington; Xavier Vilà, corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington; Joan Ramon Resina, cap del departament de literatura espanyola i portuguesa de la Universitat d’Stanford; Edward W. Goodson, advocat nord-americà i fundador de l'associació Americans for Catalonia; Allen Buchanan, professor de Filosofia a la Universitat de Duke i expert en temes de secessió; Liz Castro, editora del llibre What’s up with Catalonia?; i Eduard Vallory, politòleg i periodista, entre d’altres.

Un cop a Barcelona, s’han trobat amb Clara Ponsatí, professora a la Universitat de Georgetown que no ha estat renovada amb la càtedra Prínceps d'Astúries per decisió del govern espanyol. També han entrevistat Sean Mckinnon, un estudiant nord-americà que va recollir més de trenta mil signatures per enviar una carta a l’Administració Obama explicant la voluntat de la majoria dels catalans de fer un referèndum. Una altra entrevistada ha estat Elisa Martí, expresidenta de la NACS (North American Catalan Society). El darrer entrevistat ha estat Carles Boix,professor a la Universitat de Princeton i membre del Col·lectiu Wilson i del Consell Assessor per la Transició Nacional.

INTERNACIONALITZAR EL DRET A DECIDIR

També han anat als capitolis dels estats on han passat i han fet l’entrega d’una samarreta del Barça, juntament amb la còpia de la declaració institucional sobre el dret a decidir del Parlament de Catalunya i el llibre What’s up with Catalonia?, de Liz Castro, que recull diversos articles, en anglès, de personalitats catalanes explicant des de diverses perspectives què està passant a Catalunya. Durant el viatge, se'ls ha pogut seguir a través del bloc. També hi ha la versió en anglès.


L’OBJECTIU DE DRETADECIDIR.COM

L’objectiu és difondre internacionalment la voluntat de la majoria del poble català de celebrar un referèndum per a decidir el seu futur. Si tot va bé, l'any que ve farem el mateix a Europa, que és on creiem que se'ns ha d'escoltar més.

 
 
moltes gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada