dimarts, 19 de novembre del 2013

El president de Serhs: "La gent que diu que la independència ho arruïnarà tot, que calli d'una punyetera vegada"

Ramon Bagó nega que el debat sobiranista allunyi inversions del sector turístic

El president del grup turístic i hoteler Serhs, Ramon Bagó, ha negat aquest dimarts que el debat sobiranista a Catalunya allunyi inversions en el sector turístic, on ha recalcat que les xifres del sector milloren cada any.
"Tota aquesta gent que diu que la independència ho arruïnarà tot, a veure si callen d'una punyetera vegada", ha etzibat Bagó en roda de premsa.
L'empresari ha argüit que, des que va començar el debat sobre la independència de Catalunya, han augmentat el nombre de vols des de l'aeroport de Barcelona-el Prat, ha crescut el nombre de turistes que han visitat el territori català i s'han produït operacions importants en el sector, com la compra de la Torre Agbar per part d'Emin Capital, que instal·larà un hotel de luxe.
"Jo els diria a la gent de Madrid que demanin la independència", ha ironitzat Bagó, en referència a aquesta bona marxa del turisme a Catalunya.
El president de Serhs ha destacat la importància dels mercats emergents, com el rus, en aquesta empenta del turisme dels últims anys.
Bagó ha ressaltat que es tracta d'un turisme que busca una proposta cultural i urbana, que va més enllà del tradicional sol i platja, pel que aporta un component de qualitat al sector.
En aquest sentit, ha instat a explotar els atributs singulars de Catalunya respecte a la resta de l'Estat en àmbits com la cultura, la gastronomia, la història i la llengua per atreure als visitants de Rússia.
"Estaria bé que sabessin que és un país diferent, amb una cultura i una llengua diferent", ha incidit l'empresari, que ha precisat que no es tracta d'inculcar que Catalunya és millor ni pitjor que Espanya, "sinó diferent".
Bagó ha recalcat el poder d'atracció de la marca Barcelona: "Hem intentat enviar turistes russos a altres parts d'Espanya, però no hi ha manera. Volen Barcelona, perquè té tot el que busquen".
El president de Serhs ha emplaçat a impulsar el turisme de qualitat per evitar que l'augment constant de persones que visiten el territori català desemboqui en un turisme massificat que molesti els habitants locals.
Ramón Bagó està sent investigat per l'Oficina Antifrau per la seva duplicitat en un càrrec públic i un altre privat després de conèixer-se que Serhs va guanyar el concurs de cuina de dos centres sanitaris del CSC (Consorci de Salut i Social de Catalunya) quan ell era president del consorci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada