dijous, 21 de novembre del 2013

EL REGIDOR DE CiU D´OLESA JOAN SANAHUJA PRESENTA LA RENÚNCIA A L´ACTA DE REGIDOR

Joan Sanahuja, regidor de CiU, ha presentat la renúncia a la seva acta de regidor de l'Ajuntament d'Olesa, que es farà efectiva en el Ple que es celebrarà la propera setmana. Motius personals el fan prendre aquesta decisió. Sanahuja, en les ultimes eleccions municipals, ocupava el numero 5 de la llista de la federació nacionalista, i ja va entrar al grup municipal per la renúncia de qui era el número 4, Ramon Pons. Precisament, aquesta serà la tercera renuncia d'un regidor de CiU en aquest mandat, després de la de Pons, i fa uns mesos, la de Mireia Cañadell, que va donar entrar a Maria Teresa Escamilla. Joan Sanahuja ha confirmat que el seu substitut serà el jove olesà David Perez, president de les Joventuts Nacionalistes de Convergència d'Olesa.

Joan Sanahuja ha destacat que la seva decisió respon estrictament a motius personals, ja que inicia un nou projecte laboral que li reclama posar-hi els cinc sentits. L'encara regidor de CiU ha assegurat, però, que li ha costat molt prendre la decisió de renunciar al compromís que va prendre ara fa dos anys i mig.

El balanç que fa de la que era la seva primera experiència com a membre del grup municipal de CiU és molt bo. Sanahuja ha afirmat que l'experiència ha estat molt enriquidora, i li ha permès aprendre molt sobre el funcionament d'un ajuntament.
Per a Sanahuja, la situació actual del municipi tindria com a nota un aprovat, sobretot, afirma, per les expectatives creades pel Bloc Olesà, expectatives que, afirma“no s'han acabat d'acomplir”.

Pel que fa a qui serà el seu substitut com a regidor del grup municipal de CiU,David Pérez Castells, Sanahuja ha dit d'ell que és una persona molt jove, implicada especialment en el municipi, i que suposarà “aire fresc” al partit.


Escolteu l'entrevista realitzada a Olesa Ràdio al següent enllaç:


Font: Departament de Comunicació
de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada