dimecres, 13 de novembre del 2013

Rahola: "David Fernàndez degrada el Parlament"

Lamenta que el diputat de la CUP "s'ha especialitzat en insultar tot déu"
Article de Pilar Rahola
La periodista i escriptora Pilar Rahola assegura que el diputat de la CUP, David Fernàndez, "degrada el Parlament" en "insultar tot déu que passegi per la seva comissió parlamentària". "Fins quan el Parlament li riurà les gràcies i no li demanarà mesura? -es pregunta- Perquè, perdonin, però sembla que li tinguin por".
Rahola, en un article a La Vanguardia, exposa que "després de demanar amb to inquisidor als pèrfids banquers que el mirin a la cara o es mirin al mirall, i brandant sabates de ressò iraquià, assegura que els trobarà a l’infern, és evident que és el rei del mambo. I, entre el seu vessant simpàtic i el superrevolucionari, qui gosava bufar-li?" 
"Tanmateix -continua-, i a risc que em caigui a sobre la marabunta internàutica, puc dir que aquest histrionisme sobreactuat és d’una fatxenderia prou insuportable? D’acord que el senyor Rato ens caigui fatal, i que Serra i Todó tinguin molt a explicar, però qui és aquest diputat per esdevenir el jutge i el sentenciador, condemnar-los al foc etern i, pel camí, insultar-los grollerament?"
L'articulista recorda al diputat de la CUP que "sap que alguns dels seus atacs poden ser calúmnies, Codi Penal en mà? i afegeix que "no és acceptable que el Parlament català es converteixi en una mena d’inquisició on el primer que vulgui notorietat pública li tiri cops de martell a l’heretge".
Pilar Rahola reivindica el Parlament com "l’espai de la política, és a dir, del pacte, la crítica, la gestió, la decisió, fins i tot és l’espai de les utopies i els somnis, però no sé on posa que és el lloc on convoquen la gent per poder insultar-la".
Finalment, assenyala que "fins i tot els dolents tenen dret que els jutgin amb les lleis a la mà, i no aprofitant la loquacitat estratègica d’una acta de diputat". "Perquè a més de mala educació, descortesia i fatxenderia, aquest espectacle és un pur judici paral·lel, on el senyor Fernàndez es converteix en jutge de tots. A qui més insultarà en seu parlamentària?", conclou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada