dimecres, 5 de març del 2014

Convergència presenta a Badalona la “Ruta pel Sí”, que recorrerà tot Catalunya recollint testimonis a favor de la consulta

Data: 06.03.2014
Hora: 12:00
Lloc: Plaça de Pompeu Fabra. Badalona
Lluís Ma Corominas, vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC; Josep Rull, secretari d’Organització de Convergència i Ferran Falcó, president de la Federació de les comarques de Barcelona de CDC, presentaran demà al migdia, en roda de premsa, la “Ruta pel Sí”. La ruta, que s’iniciarà dema a Badalona, recorrerà durant set setmanes tot el territori buscant ciutadans que vulguin donar el seu testimoni a favor de poder votar en una consulta sobre el futur del país.

La “Ruta pel Sí”, forma part de la campanya “Sí, vull” que va engegar CDC fa unes setmanes i que vol incentivar la societat a què participi en la consulta.

En aquesta fase de la campanya, la de la “Ruta del Sí”, una furgoneta amb un càmera visitarà cada dia dos municipis d’una mateixa comarca -un al matí i un a la tarda- buscant ciutadans que, davant les càmeres, vulguin donar i explicar el seu “sí, vull votar en una consulta”. De totes les persones que s’enregistrin es farà diàriament una selecció i es penjarà el seu testimoni al web www.sivull.cat. Igualment, es farà una selecció per a triar els protagonistes del vídeo final de la campanya.

La ruta, que demà s’inicia a Badalona, es tancarà el 3 de maig.

La roda de premsa tindrà lloc a la Plaça de Pompeu Fabra, de Badalona, a les 12 del migdia.  A la roda de premsa es presentarà i distribuirà el material de la campanya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada