dilluns, 17 de març del 2014

Enxampats tres policies espanyols espiant la seu de CDC

Els Mossos identifiquen els agents després que el partit denunciés que uns sospitosos voltaven l'edifici durant quatre dies

El CNP al·lega que estaven investigant un cas de delinqüència comuna organitzada

, Barcelona | Actualitzat el 17/03/2014 a les 11:06h
Seu CDC
La seu central de CDC, al carrer Còrsega de Barcelona


Sorpresa als serveis de seguretat i a la direcció de CDC en saber que tres agents de la policia espanyola han vigilat durant dies la seva seu nacional ubicada al carrer Còrsega de Barcelona.

Segons ha pogut saber Nació Digital, el servei de seguretat i de vigilància del partit va comprovar que des del dilluns fins dimecres de la setmana tres individus vigilaven l'edifici i el seu voltant. Seguint les instruccions d'autoprotecció d'Interior, van alertar als Mossos de la conducta sospitosa  dels tres individus durant aquests tres dies.

Els agents de la policia catalana, seguint el protocol habitual, van desplegar un operatiu per aclarir el cas. Finalment, els Mossos van identificar els tres sospitosos com membres del Cos Nacional de Policia que van al·legar “estar de servei” durant els tres dies de suposada vigilància.

Per altra banda, el CNP ha assegurat que és "fals" que estiguessin vigilant la seu sinó un cas de "delinqüència comuna organitzada" de la zona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada