dilluns, 24 de febrer del 2014

Desplegament de 48 parades informatives perquè #LHvoldecidir

Una trentena de territorials de l’ANC s’han desplaçat fins a l’Hospitalet de Llobregat, partits polítics de la ciutat defensors del SíSí i Òmnium l’Hospitalet per col·laborar en aquest #22F

Aquest dissabte 22 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana ha omplert L’Hospitalet de Llobregat amb quaranta-vuit parades informatives per tot el municipi on els veïns han pogut resoldre tots els seus dubtes relacionats amb la independència, així com participar a la campanya de l’ANC ‘Signa un vot per la independència’.  Aquesta xifra ha superat el nombre de parades aconseguit fins ara a d’altres indrets, fins i tot al de l’intensiu organitzat al mateix l’Hospitalet el passat 16 de febrer del 2013.
El dissabte 22 va resultar impossible passejar pels carrers hospitalencs durant el matí sense ensopegar amb una paradeta disposada a argumentar que tenim dret a decidir i la necessitat de votar #SíSí.
La territorial de l’ANC a L’Hospitalet és conscient que la segona ciutat catalana és una de les claus de volta per a l’assoliment d’una majoria social a favor de la independència el proper 9 de novembre i la resposta dels col·laboradors ha fet patent que tots som conscients d’aquesta realitat.   A la jornada d’aquest dissabte, que tenia per títol “#LHvoldecidir, hi han col·laborat una trentena de territorials de l’ANC de Barcelona i d’altres punts del país ( Tàrrega, Lluçanès, Reus, La Selva, Berga i Coordinadora del Vallès Oriental), així com entitats de l’Hospitalet i els partits polítics de la ciutat que ja han manifestat públicament que el proper 9 novembre defensaran el Sí-Sí a la independència.
 Amb gairebé la meitat de les enquestes finals recomptades, tenim prop de 1.500 vots recollits per la independència.  L’equip organitzador de la jornada se sent molt satisfet  amb la resposta  i manifesta que l’activitat es va viure amb un to festiu i engrescador de qui té la certesa que el projecte que difon és engrescador.
Les enquestes de valoració  (que fins al moment s’han recollit) de les diferents territorials, sectorials, entitats i partits polítics de la ciutat agraeixen l'enriquiment de participar en aquesta jornada, el to festiu i la coca que han rebut per part de l'organització.
En el moment de la redacció d’aquesta notícia, manca fer el balanç i el recompte complet de la jornada, malgrat això, podem assegurar que les impressions i valoracions inicials són molt positives.
Després d’aquesta jornada, la territorial de l’Hospitalet de Llobregat ha agafat força per continuar treballant en l'objectiu comú d’explicar els beneficis de què Catalunya tingui un Estat Propi i que la independència és necessària per construir un país on viure millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada