dimecres, 12 de febrer del 2014

La sectorial de l'Activitat Física i l'Esport de CDC inicia una recollida de signatures pel dret a decidir

Maldonado creu que “el suport del món de l’esport al dret a decidir és important perquè Catalunya és un referent mundial en aquest àmbit”

La sectorial de l’Activitat Física i l’Esport de CDC dóna el tret de sortida avui a una campanya de recollida de signatures d’adhesió al “Manifest de l’esport pel dret a decidir”. El president de la sectorial, Josep Maldonado, considera que “el suport del món de l’esport al dret a decidir és important perquè, tot i ser un país petit, Catalunya és un referent mundial en aquest àmbit”.

Per això, ha dit, aquesta campanya pretén que “tota la gent que sigui esportista o que s’estimi l’esport doni suport al dret a decidir. Volem que sigui una iniciativa transversal, amb el màxim aval de la societat civil: demanarem el suport d’entitats com l’Assemblea Nacional de Catalunya, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i Òmnium Cultural”.

Maldonado ha explicat que les signatures es recolliran pel territori, en esdeveniments relacionats amb l’esport: “Volem arribar a tothom. Per això sortirem al carrer i portarem el manifest a tots aquells llocs on se celebri alguna activitat relacionada amb l’esport”. En aquest sentit, ha afegit que també és podrà signar el document a Internet, awww.sivull.cat/manifest-esport.
Les signatures recollides es presentaran en un acte públic el pròxim 5 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada